Aanbevelingen

Babette heeft me ruim 2 jaar geholpen bij een verandertraject in tamelijk uitdagende omstandigheden. Ze is toegankelijk en communiceert makkelijk met de verschillende lagen in de organisatie van werkvloer tot directie. Met haar haar open en eerlijke stijl en haar oprechte interesse in anderen weet ze vaak snel vertrouwen en sympathie te winnen. Haar kracht ligt aan de menskant, houding en gedrag waarbij ze sensitief is voor onderstromen. Ze durft en kan de onderstromen benoemen en bespreekbaar maken. Als “kers op de taart” is ze initiatiefrijk en praktisch in haar aanpak en adviezen. Het houdt niet op bij slimme analyses maar ze helpt ook echt bij het vinden en uitwerken van een passende aanpak. Ik kijk met plezier en dankbaarheid terug op onze samenwerking. Een kundig, fijn en enthousiast mens die ik kan aanbevelen.

Harrie Jacobs
Eigenaar Jacobs-IMC (in opdracht bij NS)

Ik heb ruim een jaar met Babette mogen samen werken en heb haar in die periode ervaren als een consultant die zich van nature richt op het begrijpen van wat mensen bezig houdt en snel de dynamiek in een team tastbaar kan maken door scherpe observaties. Zij weet deze ook te koppelen aan een aanpak (deep democracy) waar zij met succes een personal touch aan heeft weten te geven. Over de prestaties die ze heeft laten zien is ze bescheiden. Daar zou ze zich iets meer mogen laten zien. Babette is een snelle denker die hulpvragen durft te stellen en daar haar eigen conclusies aan kan verbinden die ze ook omzet in daden. Boven alles is ze een erg fijne gewaardeerde collega waarmee ik op professionele basis graag in verbinding blijf.

Jos Schijven MBA SPC
Agility Adviseur (Lean, Agile, Devops, SAFe)

Ik heb Babette van Son leren kennen in de periode dat onze organisatie Indigo Midden Nederland toe was aan een aantal veranderingen voor onze clienten en medewerkers. Babette heeft ons begeleid bij een inspiratiebijeenkomst en vervolgens bij het concretiseren van doelen en acties in 2 pilot regio's. De werkvormen die zij inbrengt zijn inspirerend, concreet en leiden tot overzicht en inzicht bij de medewerkers. Wij kunnen vervolgens met elkaar verder om de doelen te gaan realiseren. Dank je wel, Babette!

Fennie Zwanepol
Directeur-Bestuurder Indigo Midden Nederland

Afgelopen januari ben ik met mijn nieuwe team, het Bedrijfsbureau bij Revisie Loopwerken, aan de slag gegaan. Een andere teamsetting betekent weer opnieuw het evenwicht vinden met superleuke mensen. Ik heb samen met Babette van Son, die heel bedreven is in gedrag van mensen in teamverband de eerste team bijeenkomst kunnen voorbereiden. Super leuk om met haar hulp vanuit verschillende invalshoeken naar zo’n bijeenkomst te kijken en leuke interactieve dingen te kunnen bedenken. Met haar als sparring partner heb ik mijn eerste teambijeenkomst heel succesvol kunnen maken. Juist de mensen in mijn team aan het woord laten om samen te bepalen wat belangrijk is voor een nieuwe afdeling maakt dat je tot een gedragen beeld komt. Ik ben slechts de facilitator die ervoor zorgt dat de mensen in mijn team goed kunnen functioneren.

Babette voelt super goed aan wat er juist niet gezegd wordt. Juist die onderstroom is een belangrijke informatiedrager die aangeeft wat er werkelijk speelt in je team. Ik wilde graag alles op tafel hebben en volgens mij zijn de belangrijkste dingen die middag ook gezegd. Het was een gave eerste kick-off en zeker voor herhaling vatbaar!

Marcel de Haan
Manager Bedrijfsbureau Revisie Loopwerken NSTM

Babette heb ik ervaren als een zeer plezierig en professioneel persoon. Analytisch, gedreven, constructief en integer. Babette weet iedereen mee te krijgen richting het doel dat is gesteld. Daarbij schakelt zij snel en beweegt zich gemakkelijk door de organisatie. Een fijn persoon; een aanwinst voor het bedrijf.

Leander de Wit-Köhne
Quality Engineer NS Treinmodernisering

 

In gesprek:

Versturen

 

In gesprek:

Versturen