Help, ik heb geen werk meer!

Ben jij dit omdat je zelf de keuze hebt gemaakt iets anders te gaan doen of omdat er bijvoorbeeld een reorganisatie heeft plaatsgevonden binnen jouw bedrijf? Heb je de neiging om jouw functietitel zsm in de vacaturebank in te typen op zoek naar een nieuw bedrijf waar je weer aan de slag kunt? Dan is het nu een goed moment om daar een dag mee te wachten!

Sta eens stil bij wat je al die jaren hebt gedaan, niet alleen op werk maar ook daarbuiten. Waar kreeg je nu echt een grote glimlach van op je gezicht en van welke dingen kwam je minder blij thuis? Past je huidige functieprofiel daar nog wel bij of zijn er wellicht ook andere functies die goed of misschien nog wel beter zouden passen? Mijn tip; voer eens het woord 'vacature' in combinatie met een ‘big smile’ zoekwoord in op de zoekmachines en ontdek wat er nog meer is. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

Hulp nodig? Ik kan jou helpen inzicht te krijgen in jouw (on)bewuste talenten. Dat wat je energie geeft, maar ook datgene waar je (onder druk) helemaal geen energie van krijgt. Dan kun jij wel eens verrast worden met talenten waarvan je zelf nog niet wist dat je ze had, gaaf toch?

Delen

© TalkFirst

Versturen