Babette van Son
Eigenaar TalkFirst

De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan interesseren in de manier waarop mensen zich in organisaties bewegen en soms ook niet meer bewegen. Want ondanks dat we vaak hetzelfde doel willen bereiken is het toch ontzettend ingewikkeld om dit met elkaar te doen. Dat zit meestal niet in wat er moet gebeuren, zelfs al is dat moeilijk, maar veel meer in hoe we dat doen. Als mensen bereid zijn zich écht uit te spreken en anderen daar ook écht naar luisteren, dan ontstaan er situaties waarin doelen veel gemakkelijker worden behaald en kunnen successen regelmatig worden gevierd. 

Mijn bedrijf heet TalkFirst. Ik ben ervan overtuigd, en heb in de praktijk ervaren, dat het voeren van echte gesprekken ontzettend helpt bij het maken van elke keuze, het nemen van een juiste beslissing of het komen tot een goede oplossing. Zien dat daarmee het vertrouwen tussen mensen groeit, de motivatie stijgt, de werksfeer verbetert en resultaten gemakkelijker worden behaald, is wat mij enthousiast maakt. Het is mijn missie om ervoor zorgen dat de (soms spannende) gesprekken steeds vaker gevoerd gaan worden.

Net als dat oplossingen beginnen met een goed gesprek, geldt dit ook voor opdrachten. Heb jij zin om samen aan de slag te gaan? Let’s TalkFirst!

 

In gesprek:

Versturen

 

In gesprek:

Versturen