"De mens achter het gezicht"

In haar werk als (implementatie) consultant fascineerde haar de mens het meest. Wie is de mens achter het gezicht? Bij implementatieprojecten lag haar kracht dan ook op de menskant. Waarom schiet bijvoorbeeld iemand in de weerstand? Daar is Babette van Son juist nieuwsgierig naar. En die nieuwsgierigheid heeft bij haar een vuurtje doen aanwakkeren. Een jaar geleden is Babette voor zichzelf begonnen als (team) coach. Ze wil mensen en teams laten vliegen! Onlangs heeft ze de accreditatie HBM Verdieping afgerond en ze vertelt wat dat haar gebracht heeft. - myHBMcenter

Mijn verhaal vs. jouw verhaal; Welke talenten laat jij nu liggen, waar je wel iets mee zou kunnen doen?

Een aantal jaren geleden werkte ik als consultant op verschillende opdrachten. Je kent het misschien wel, je hebt een mooie baan, je krijgt allerlei kansen en de mogelijkheden tot opleidingen zijn eindeloos. Toch klopte er voor mij iets niet. Ik had het idee dat ik mij aan het ontwikkelen was op veel verschillende gebieden, maar ik wilde graag een expert worden. Ik wilde echt van toegevoegde waarde kunnen zijn en ergens had ik ook al een onderbuik gevoel over wat dat moest zijn.

Op vertrouwen kun je bouwen!

Recent was het de week van het werkgeluk. Hoe staat het nu met jouw eigen werkgeluk? Heb jij hier bewust iets aan gedaan of doe jij hier bewust iets aan? Goede relaties, stimuleren van ontwikkeling, regels en procedures kunnen loslaten, hoe moet dat eigenlijk? Hoe motiveer en stimuleer je mensen in jouw team?

Ben jij nieuwsgierig naar jou?

2 jaar geleden wilde ik graag aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik was nieuwsgierig naar mijzelf en had verschillende vragen in mijn hoofd; welke richting is juist voor mij, wat past bij mij, waar ben ik goed in? De testen waar ik mee bekend was vond ik niet zo passend, het voelde voor mij alsof ik in een hokje werd geplaatst. Totdat ik in aanraking kwam met ACT, de Analytical Competence Tool.

Versturen