Mijn verhaal vs. jouw verhaal; Welke talenten laat jij nu liggen, waar je wel iets mee zou kunnen doen?

Een aantal jaren geleden werkte ik als consultant op verschillende opdrachten. Je kent het misschien wel, je hebt een mooie baan, je krijgt allerlei kansen en de mogelijkheden tot opleidingen zijn eindeloos. Toch klopte er voor mij iets niet. Ik had het idee dat ik mij aan het ontwikkelen was op veel verschillende gebieden, maar ik wilde graag een expert worden. Ik wilde echt van toegevoegde waarde kunnen zijn en ergens had ik ook al een onderbuik gevoel over wat dat moest zijn.

Op vertrouwen kun je bouwen!

Recent was het de week van het werkgeluk. Hoe staat het nu met jouw eigen werkgeluk? Heb jij hier bewust iets aan gedaan of doe jij hier bewust iets aan? Goede relaties, stimuleren van ontwikkeling, regels en procedures kunnen loslaten, hoe moet dat eigenlijk? Hoe motiveer en stimuleer je mensen in jouw team?

Ben jij nieuwsgierig naar jou?

2 jaar geleden wilde ik graag aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik was nieuwsgierig naar mijzelf en had verschillende vragen in mijn hoofd; welke richting is juist voor mij, wat past bij mij, waar ben ik goed in? De testen waar ik mee bekend was vond ik niet zo passend, het voelde voor mij alsof ik in een hokje werd geplaatst. Totdat ik in aanraking kwam met ACT, de Analytical Competence Tool.

Versturen